SAMAT- toiminta KYNNYS ry

Klikkaa tästä: SAMAT- toiminta pääset nettisivuillemme

 

Vammaisuus ja perhe

Toiminnan perustana on Samanlainen erilainen vanhemmuus SAMAT -projekti (2012-2015 RAY), jonka aikana kehitettiin toimintamalleja, jotka tukevat vammaisten ja pitkäaikaissairaiden henkilöiden vanhemmuutta ja perhe-elämää sekä edistävät vammaisten ja pitkäaikaissairaiden henkilöiden seksuaali- ja lisääntymisterveyttä.

Perhetoiminnassa tarjoamme tietoa, tukea ja toimintaa perheille, joissa toisella tai molemmilla vanhemmista on vamma tai pitkäaikaissairaus. Lähtökohtanamme on huomioida koko perhe.

Tarvitsetko apua vanhemmuuteen ja arkielämän hallintaan?

Oletko kohdannut perheessäsi jonkun kriisitilanteen, isomman tai pienenkin (kriisi, ero, jokin lapsen tilanne)  josta haluat keskutella kanssamme. Voit silloin varata meille keskusteluajan.

Kaipaatko vertaistukea?

Tarvitsetko neuvoja käytännön tilanteiden ratkaisemiseksi esimerkiksi kodissa, ympäristössä ja palveluverkostoissa?

Pohditko seksuaali- ja lisääntymisterveyteen liittyviä asioita?

 

SAMAT toiminnan erityisasiantuntijuus

SAMAT-toiminta on erityisasiantuntija vammaisten, vammautuneiden ja pitkäaikaissairauksia sairastavien henkilöiden seksuaali-ja lisääntymisterveyttä  ja vanhemuutta koskettavissa kysymyksissä.

 

Seksuaali- ja lisääntymisterveyden edistämistyö

Tanja Roth

Erityistason  seksuaaliterapeutti (NACS) Seksuaalikasvattaja (SSS) seksuaalineuvoja (SSS)Kuntoutuksen ohjaaja AMK, kouluttaja - Kynnys ry

p. 040 940 1967 

tanja.roth(at)samat.kynnys.fi