Liity OUKALI ry jäseneksi

OUKALI ry on valtakunnallisen Lihastautiliitto ry:n ja Suomen vammaisurheilu ja –liikunta VAU ry:n jäsenyhdistys. Yhdistyksen kotipaikka on Oulu.

Vuoden 2019 jäsenmaksu on 22€ ja kannatusjäsenmaksu on 22€.                          Maksamalla vuotuisen jäsenmaksun varmistat jäsenyytesi.

Jäsenmaksut mahdollistavat yhdistyksen aktiivisen toiminnan.

Täytä alla oleva liittymislomake ja klikkaa ...Lähetä jäsenhakemus.

Voit jatkossa itse päivittää jäsentietojasi kirjauduttuasi käyttäjätunnuksillasi JÄSENSIVULLE.

Käyttäjätunnuksenasi toimii jäsenrekisteriin tallennettu sähköpostiosoitteesi.

Muista korjata ja tallentaa muuttuneet tai vanhentuneet yhteystietosi, jotta jäsentietosi päivittyy ja posti tulee oikeaan osoitteeseen. Tietojasi käsitellään suojatussa tietoturvallisessa verkkoyhteydessä.

Yhdistyksen jäsenyyteen liittyvissä kysymyksissä, jäsenlaskuissa , osoitteenmuutoksissa  tai haluat irtisanoa jäsenyyden, voit ottaa yhteyttä
OUKALI ry jäsenrekisterinhoitajaan puhelimella 0440434323 tai sähköpostilla oukali.lty@gmail.com.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!