Liity OUKALI ry jäseneksi

OUKALI ry on valtakunnallisen Lihastautiliitto ry:n sekä Suomen Paralympiakomitea ry:n jäsenyhdistys.

Yhdistyksen kotipaikka on Oulu.

Vuoden 2020 jäsenmaksu on 22€ ja kannatusjäsenmaksu on 22€.           Maksamalla vuotuisen jäsenmaksun varmistat jäsenyytesi.
Jäsenmaksut mahdollistavat yhdistyksen aktiivisen toiminnan.

Täytä alla oleva liittymislomake ja klikkaa "Lähetä jäsenhakemus".

Voit jatkossa itse päivittää jäsentietojasi kirjauduttuasi käyttäjätunnuksillasi JÄSENSIVULLE.

Käyttäjätunnuksenasi toimii jäsenrekisteriin tallennettu sähköpostiosoitteesi.

Muista korjata ja tallentaa muuttuneet tai vanhentuneet yhteystietosi, jotta jäsentietosi päivittyy ja posti tulee oikeaan osoitteeseen. Tietojasi käsitellään suojatussa tietoturvallisessa verkkoyhteydessä.

Yhdistyksen jäsenyyteen liittyvissä kysymyksissä, jäsenlaskuissa, osoitteenmuutoksissa tai haluat irtisanoa jäsenyyden, voit ottaa yhteyttä
OUKALI ry jäsenrekisterinhoitajaan puhelimella 0440434323 tai sähköpostilla oukali.lty@gmail.com.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Oletko kiinnostunut vapaaehtoistyöstä, osallistumisesta ja vaikuttamisesta?

Yhdistyksemme toivoo mukaan uusia kaikenikäisiä aktiivijäseniä, vapaaehtoisija toimijoita. Otamme myös miellään vastaan ideoita ja toiveita toimintamme kehittämiseksi.

Tervetuloa mukaan sosiaaliseen ja iloiseen porukkaamme!

Ota yhteyttä lomakkeella tai soita OUKALI ry:n numeroon 0440434323 arkisin klo 9-15.

Voit tutustua myös yhdistystoiminnan materiaaliin Yhdistyksen työkalut-osiossa.