VertaistoimintaVertaistapaamiset saman katon alla

Avoimet kasvokkaiset tapaamiset ja vertaistukiryhmät antavat voimavaroja arjen keskelle. Katso kokoontumisista lisätietoa vasemmalta tapahtumakalentereista tai jäsentiedotteesta. 


Vertaistoimintaa verkossa

Harvinaissairaan voi olla vaikea löytää vertaistoimintaa. Verkossa toimivat vertaiskeskusteluryhmät voivat silloin olla avuksi. Useimmat Facebookissa toimivista ryhmistä ovat suljettuja ja niihin pääsee mukaan vain kutsuttuna. Kutsun voi pyytää Facebookin välityksellä.

Käy katsomassa ja osallistu:

Harvinaiset-verkoston verkkovertaisryhmät löytyy täältä

Verkko-olohuone kaikille perheilleVertaisperheiden tapahtumat ja tilaisuudet on suunnattu perheille, joissa toisella tai molemmilla vanhemmilla on jokin vamma tai pitkäaikaissairaus. Toimimme yli diagnoosirajojen, ja osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä. 

Pohjois-Suomen ja Lapin harvinaiset on suljettu FB-vertaisryhmä         Ryhmä (yksityinen) on tarkoitettu harvinaista tautia sairastaville henkilöille. Ryhmän avulla voit löytää vertaistukea, juttuseuraa Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin alueelta. 

Määrittämätön lihassairausFB vertaisryhmä(yksityinen) on tarkoitettu kaikille, joilla on määrittämätön lihassairaus tai lihastautiepäily.Ryhmä on vertaistukea tarjoava yhteisö. Tervetuloa mukaan !